Fyll i dina uppgifter så
kontaktar vi dig!

Genom att lämna mina kontaktuppgifter samtycker jag till att Webropol kan använda dem för att kontakta mig gällande Webropols tjänster och produkter. Om du vill begära ut dina personuppgifter du lämnat eller att Webropol ska radera dem kan du kontakta support@webropol.se.

Webropol Sverige AB får ny VD!

Senaste kommentarer

  Publicerad |

  Josefin Linebäck ny VD för Webropol Sverige AB

  Josefin Linebäck, idag analyschef på Webropol Sverige AB, tillträder den 9 april 2018 rollen som företagets Verkställande Direktör.

  Josefin Linebäck har en gedigen bakgrund inom statistisk analys samt ledarskap. Under sina sex år som analyschef på Webropol har hon bland annat byggt upp företagets mycket starka analysavdelning, som i kombination med Webropols avancerade och användarvänliga webbenkätverktyg och analysmoduler är en stor tillgång för kunderna. Josefin Linebäck kommer att tillföra bolaget bred kompetens och erfarenhet i sin nya ledande funktion.

  ”Jag är mycket glad att Josefin Linebäck har tillfrågats och accepterat rollen som ny VD”, säger Webropol Sverige AB´s avgående VD Michael Widén. ”Jag gratulerar ägarna och styrelsen till ett bra val av ny VD som kommer att innebära mycket gott för företagets fortsatta expansion och utveckling. Jag önskar Josefin och kollegorna ett stort och varmt lycka till framöver!”

  Webropol, med huvudkontor i Finland, är ett av de marknadsledande bolagen för webbenkätverktyg och statistisk analys i Norden, har haft en god tillväxt de senaste åren. Under 2018 kommer företaget att lansera flera nya analys- och produktkoncept som kommer att innebära utökade möjligheter för Webropols kunder och samarbetspartners.

  ”Jag ser fram emot att ta över rollen som VD på Webropol i en så spännande fas för företaget. Vårt erbjudande är fantastiskt och jag är imponerad av vad företaget har uppnått hittills. Potentialen är enorm och jag ser fram emot att ta företaget till nästa nivå”, säger Josefin Linebäck.”

  Nuvarande VD Michael Widén lämnar efter drygt två år bolaget den 30 april och tillträder den 1 maj 2018 tjänsten som vVD och partner i rekryterings- och bemanningsföretaget OnePartnerGroup Östergötland.

   

   

  Mer information om Webropols VD-byte i april lämnas av:

  –          Michael Widén, VD Webropol Sverige AB, 0701-61 72 01

  –          Josefin Linebäck, tillträdande VD Webropol Sverige AB, 0701-61 72 07