Fyll i dina uppgifter så
kontaktar vi dig!

Genom att lämna mina kontaktuppgifter samtycker jag till att Webropol kan använda dem för att kontakta mig gällande Webropols tjänster och produkter. Om du vill begära ut dina personuppgifter du lämnat eller att Webropol ska radera dem kan du kontakta support@webropol.se.

Vår produkt

Vår produkt

frageformular

steg1Skapa en undersökning på bara några minuter

svar

steg2Skicka undersökningen och samla svar

analysera

steg3Följ rapporten i realtid

Den snabbaste vägen från fråga till insikt

Att skapa webbaserade undersökningar med Webropol är rena barnleken. Men lita inte bara på vad vi säger. Det viktiga som våra mer än 70 000 användare världen över säger om Webropol är att det är roligt och intuitivt att använda och lätt att lära sig.

Våra kunder genomför undersökningar som mer än 20 miljoner människor besvarar varje år. Och i vårt omfattande rapporteringsverktyg knyts allting ihop. Det är här du skaffar dig den kunskap som gör att du kan fatta informerade och genomtänkta beslut. Det är här som informationen blir till insikt.

Med Webropol får du världsledande tekniska funktioner tillsammans med användarvänlig design. Och framför allt den information, förståelse och kunskap som gör dig framgångsrik!

Populära funktioner – vad är inne i Webropol?

Tilläggsfunktioner för MS Office

Skapa frågeformulär i Word, för över dem direkt till Webropol och distribuera/skicka dem med bara några klick. Du kan också skicka frågeformulären och följa resultaten direkt från Outlook utan att ens logga in på ditt Webropol-konto.

Respondentspecifika frågor

I Webropol kan du använda funktioner som logiska hopp för att bara visa frågor som är tillämpliga för respondenten.

E-tester

Poängsätt frågor och skapa tester. Resultaten är tillgängliga omedelbart, och respondenterna poängsätts och delas in i kategorier automatiskt.

Massrapportering

Rapportarbete som tidigare tog veckor tar nu bara några timmar. Med massrapportering kan du skapa specifika rapporter för individer, team och avdelningar på bara några minuter.

360°-frågeformulär

En mångsidig vy av dina intressegrupper när det gäller service, produkter, kontaktpersoner och medarbetare.

Kvalitativ textanalys

Gör en snabb analys av hundratals eller tusentals texter med analysmodulen Webropol Textanalys.

Imponerande rapporter

Skapa en undersökningsrapport som får din publik att häpna. Flexibla jämförelsealternativ och flera sätt att presentera dina data hjälper dig att dra riktiga slutsatser.

Professionell statistikmodul

För de som vill ta sin analys ett steg ytterligare – utför korrelationsanalys, t-tester, chitvå-tester, korstabulering, klusteranalys och många andra statistikfunktioner som går enkelt att göra i Webropol.

Simulering och prediktionsanalys

En mycket lättanvänd funktion som ger dig möjlighet att skapa simuleringar och fatta svåra beslut mycket enklare baserat på simuleringarna.

Mallar för formulär och mejl

Använd eller modifiera 1 av de 15 tillgängliga enkätmallarna eller skapa mallar från början.

Kom igång!