Fyll i dina uppgifter så
kontaktar vi dig!

HR-Kompassen

Tjänster

Medarbetarundersökningen HR-KOMPASSEN ger bland annat svar på vad era medarbetare tycker om sin arbetssituation, om arbetsmiljön och om ledarskapet på företaget. Webropol har tagit fram en komplett medarbetarundersökning där vi gör hela arbetet, från frågekonstruktion och utformning av enkäten till utskick, analys och rapportering.

Ni får jobbet gjort utan att lägga ner någon tid alls!

Ingår i Hr-kompassen

Tillgång till Webropols befintliga och kvalitetssäkrade enkätfrågor, programmering av enkät, layout av enkät, förslag till följebrev, utskick samt två påminnelser, sammanställning av totalrapport inklusive analys samt presentation av resultatet via webb/telefon.

  • Frågeformulär med hög kvalitet med cirka 80 frågor.
  • Slutsatser där det går att sätta in åtgärder.
  • Vi erbjuder också skräddarsydda konsulttjänster som hjälper dig med utmaningar som rör HR-undersökningar.

En omfattande undersökning för att utveckla era medarbetares motivation och nöjdhet

Det är enkelt att öka medarbetarnas motivation och nöjdhet med Webropols HR-Kompass. Medarbetarundersökningens resultat visar de viktigaste områdena för att förbättra medarbetarnas motivation och nöjdhet såväl som skillnaderna mellan arbetsplatser. Viktiga områden för detta är arbetsklimat, trivsel och motivation. Att mäta var ni befinner er hjälper er att ta reda på vilka områden ni bör förbättra för att öka medarbetarnas engagemang.

Kontakta josefin.lineback@webopol.se eller fyll i kontaktformuläret för att få mer information!

Kom igång!