Fyll i dina uppgifter så
kontaktar vi dig!

Genom att lämna mina kontaktuppgifter samtycker jag till att Webropol kan använda dem för att kontakta mig gällande Webropols tjänster och produkter. Om du vill begära ut dina personuppgifter du lämnat eller att Webropol ska radera dem kan du kontakta support@webropol.se.

Tjänster

Tjänster

Behöver du hjälp?

Webropol ger dig möjlighet att utföra allting från grundläggande till professionella undersökningar. Det är ett verktyg som du kan växa med – och vi stödjer dig hela vägen. Våra erfarna konsulter och vår supportpersonal kan åta sig alla utmaningar som du kan tänkas ha. Vi kan t.ex. hjälpa dig att utforma dina undersökningar, definiera målgrupper, analysera data och till och med genomföra hela ditt projekt från start till mål. Och mycket annat. Sätt oss på prov; vi har över 10 års erfarenhet!

Gör smarta undersökningar med Webropol!

Om du vill veta mer om hur man genomför undersökningar, anordnar Webropol en lång rad kurser om hur du får ut mesta möjliga av dina undersökningar. Vi ger olika lektioner på våra kontor över hela världen, och om du föredrar det kan vi komma till ditt företag och utbilda dig och dina kolleger på plats. Eller varför inte vara med på ett av våra webbseminarier? En Webropol-kurs är ofta det effektivaste sättet vad gäller kostnad och tid för att själv bli expert på undersökningar!

Kom igång!