Fyll i dina uppgifter så
kontaktar vi dig!

Genom att lämna mina kontaktuppgifter samtycker jag till att Webropol kan använda dem för att kontakta mig gällande Webropols tjänster och produkter. Om du vill begära ut dina personuppgifter du lämnat eller att Webropol ska radera dem kan du kontakta support@webropol.se.

Rätt framtidsval med Insight

Tilläggsmoduler

Insight – Förbättra ditt företags resultat

Webropol Insight:

  • Simuleringsverktyg som hjälper dig se var du bör fokusera ditt arbete för att nå bästa möjliga resultat
  • Enkel korrelationsanalys talar om för dig hur saker hänger ihop med varandra
  • Kräver ingen förkunskap inom statistik

Kontakta oss i formuläret till höger för att beställa modulen Webropol Insight

Satsa dina resurser på rätt nyckeltal och förbättra ditt företags resultat! Med Webropol Insight får du värdefull insikt i hur nyckeltalen i din organisation förhåller sig till varandra och vilken inverkan de har på helhetsbetyget. Skapa framtidssimuleringar och se direkt var du bör fokusera ditt arbete på, för att nå bästa möjliga resultat.

Företags resultat

“Med Webropol Insight hjälper vi våra kunder att prioritera rätt i förbättringsarbetet. Vi tar reda på exempelvis vad som gör att medarbetarna är mest nöjda och vad som påverkar att kunderna rekommenderar en produkt eller tjänst. Här förvandlas siffrorna till något verkligt, vi kan ge rekommendationer utifrån vad som faktiskt kommer att göra skillnad. En stor fördel med Insight är att alla Webropols användare kan nyttja detta utan några förkunskaper inom statistik.”

Maria Wänström,
Projektledare/analysansvarig Webropol

Kom igång!