Fyll i dina uppgifter så
kontaktar vi dig!

Så presenterar du din undersökning på bästa sätt

Senaste kommentarer

  Publicerad |

  Hur gör du folk medvetna om de insikter du fått? Vi tar upp några saker som kan vara bra att tänka på inför din presentation.

  Skriftlig och muntlig presentation
  När du är nöjd med dina rapporter, går det enkelt att exportera dem till PDF, Word eller PowerPoint. Sprid dina nya upptäckter om produkten, tjänsten eller företaget och skapa en plan för att gå vidare.

  Dra lärdomar
  Tänk igenom vad du har fått reda på i undersökningen och dra lärdomar till nästa gång. Webropol gör att du bekvämt kan spara frågor, e-postadresser och rapporter i systemet till din nästa undersökning.

  ”När du rapporterar dina slutsatser från en medarbetarundersökning är det mycket viktigt att du identifierar både förbättringsområden och uppmärksammar styrkor. En annan viktig aspekt i rapporten är att du presenterar dina resultat i ordning så att du ger en övergripande och omfångsrik vy.”

  Josefin Linebäck, Chef för analysavdelningen Webropol

  Kundundersökning

  Till sist
  Ju mer tid och arbete du lägger ned med att förbereda och utforma frågorna, desto bättre och mer användbara resultat får du att fortsätta arbeta med. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår analysavdelning.

  /Isabelle, Webropol