Fyll i dina uppgifter så
kontaktar vi dig!

Genom att lämna mina kontaktuppgifter samtycker jag till att Webropol kan använda dem för att kontakta mig gällande Webropols tjänster och produkter. Om du vill begära ut dina personuppgifter du lämnat eller att Webropol ska radera dem kan du kontakta support@webropol.se.

Om oss

Om oss

Undersökningar för miljoner
Varje år besvarar över 30 miljoner människor undersökningar som har skapats av någon av våra 70 000 Webropol-användare. Vi strävar efter att ge våra kunder bästa möjliga användar- och kundupplevelse. Vi utvecklar hela tiden vår produkt för att garantera att den är användarvänlig och säker. Vi vill att våra kunder ska ha det bästa, och vi tror på ett kostnadseffektivt system utan att kompromissa med kvaliteten.

Webropol grundades 2002 och utvecklar Webropols programvara för webbaserad undersökning och analys. Vi erbjuder också tjänster, t.ex. utbildning, konsultverksamhet och projektledning för att garantera att våra lösningar ger dig bästa möjliga insikter. Idag finns vi i Storbritannien, Tyskland, Sverige och Finland. Oberoende Webropol-återförsäljare finns i Belgien, Lettland och Turkiet. Under Webropols tolvåriga historia har företaget vuxit kraftigt internationellt. Dotterbolag och återförsäljare har bidragit till den växande kundbasen som idag har en utbredning i över 30 länder.

Här ser du våra tre viktigaste policies.

Etisk_uppförande

Etisk uppförandekod

miljöpolicy

Miljöpolicy

jämlikhetspolicy

Jämlikhetspolicy

Kom igång!