Fyll i dina uppgifter så
kontaktar vi dig!

Genom att lämna mina kontaktuppgifter samtycker jag till att Webropol kan använda dom för att kontakta mig gällande Webropols tjänster och produkter. Om du vill begära ut dina personuppgifter du lämnat eller att Webropol ska radera dom kan du kontakta support@webropol.se.

Om oss

Om oss

Undersökningar för miljoner
Varje år besvarar över 30 miljoner människor undersökningar som har skapats av någon av våra 70 000 Webropol-användare. Vi strävar efter att ge våra kunder bästa möjliga användar- och kundupplevelse. Vi utvecklar hela tiden vår produkt för att garantera att den är användarvänlig och säker. Vi vill att våra kunder ska ha det bästa, och vi tror på ett kostnadseffektivt system utan att kompromissa med kvaliteten.

Webropol grundades 2002 och utvecklar Webropols programvara för webbaserad undersökning och analys. Vi erbjuder också tjänster, t.ex. utbildning, konsultverksamhet och projektledning för att garantera att våra lösningar ger dig bästa möjliga insikter. Idag finns vi i Storbritannien, Tyskland, Sverige och Finland. Oberoende Webropol-återförsäljare finns i Belgien, Lettland och Turkiet. Under Webropols tolvåriga historia har företaget vuxit kraftigt internationellt. Dotterbolag och återförsäljare har bidragit till den växande kundbasen som idag har en utbredning i över 30 länder.

Arbeta med oss
Vi är alltid angelägna om att träffa människor med egen motivation och som har inställningen att allt är möjligt. Vi söker hela tiden talanger inom programmering, projektledning, undersökningar och analys samt kundsupport. Om du är försäljare som har en passion för att lyssna på dina kunder och lösa deras affärsutmaningar – då söker vi dig också!

Lediga jobb

Webropol ökar – nu söker vi säljare!

Rollen som säljare innebär ett helhetsansvar för försäljning av Webropols produkter och tjänster inom undersökningar/surveys och analys/projektledning.  Som säljare ansvarar du för att driva affärs- och kundnytta genom hela kundens resa med Webropol, från första kontakt till leverans av projekt eller implementation av Webropols enkätverktyg hos kund.  Du arbetar med uppsökande försäljning mot företag och organisationer i Sverige, men även internationella projekt förekommer. Som säljare ingår du i Sälj- och marknadsavdelningen och rapporterar till försäljningschef.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning B2B, gärna inom IT/tjänstebranschen. Du är van att arbeta i projekt och du har ett konsultativt förhållningssätt till försäljning. Som person är du positiv, affärsdriven, handlingskraftig och kreativ. Du har ett intresse för företagande och affärsutveckling där du i din roll som säljare kan bidra till att förbättra kundens verksamhet med de tjänster du erbjuder. Du är förtroendeingivande och har uthållighet för att arbeta strukturerat mot uppsatta mål.

Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av positivitet, framåtanda och driv. För oss är det viktigt att leverera starka resultat och ha roligt tillsammans under tiden. Som säljare på Webropol blir man en viktig partner för våra kunder där man genom vårt arbete tillför viktiga insikter och kunskaper som hjälper dem att utvecklas.

Låter detta som något för dig?  Sök då tjänsten som säljare på Webropol genom att skicka in din ansökan på länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Placeringsort: Linköping

Varaktighet/arbetstid: Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan: Du söker tjänsten genom att registrera kontaktuppgifter och bifoga CV och personligt brev här: Gå till ansökan

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Josefin Linebäck, VD: josefin.lineback@webropol.se

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-06-15.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Webropol växer – nu söker vi en analytiker/projektledare till vår analysavdelning!

 

Har du kunden i fokus och ser en stolthet i att alltid leverera produkter av god kvalitet? Då är det dig vi söker till vår analytiker/projektledartjänst. Webropol är ett företag där du som medarbetare har stor chans att påverka både företaget och din egen arbetssituation.

Din roll

Webropols analysavdelning genomför en mängd olika enkätundersökningar. Tillsammans med kunden utgår vi från det underlag som finns att tillgå och utformar projektet efter kundens önskemål och syfte.

Du kommer att finnas med i olika delar av våra kunders projekt. I många fall håller du i hela projektet och är då med från frågeformulering till presentation av resultat hos kunden. Lika vanligt är att du kommer att hjälpa kunden att göra analyser på det material som de har samlat in, kvalitetssäkra en enkät eller vara med och skapa enkätfrågor för en undersökning. Projekten varierar i storlek och du kommer både att leda och utföra en mängd olika projekt samtidigt.

Din profil

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleexamen inom statistik, HR, marknadsföring eller motsvarande. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med enkätundersökningar eller dataanalys.

Du behöver ha god vana av att jobba i Microsoft Office, framför allt i Excel. Kunskaper i och erfarenhet av VBA och webbprogrammering i HTML är meriterande. Det är viktigt att du har förmågan att kunna presentera resultat på ett lättförståeligt sätt för kunden, både i bild och text.

Hos oss trivs du bäst om du är självgående, strukturerad, flexibel och noggrann. I ditt arbete ingår såväl kundkontakt som internt samarbete så god kommunikationsförmåga är en förutsättning. Du är en lagspelare med ett starkt driv att genomföra projekt på bästa möjliga sätt och har en mycket god analytisk förmåga och kan se övergripande samband. Att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav

Vilka är vi?

På Webropol är varje medarbetare viktig och tillsammans skapar vi en positiv atmosfär och nöjda kunder. Vårt fina kontor ligger centralt placerat i Linköping och medför bland annat möjlighet för lunchträning och fika på takterrassen. Energi, framåtanda och lyhördhet är viktiga byggstenar i vår kultur och vi vill att du som medarbetare kan kombinera arbete och fritid på ett bra sätt. Hos oss är du som medarbetare med och planerar dina dagar och frihet under ansvar tillämpas.

På Webropols analysavdelning arbetar projektledare och analytiker. Vi har stor kunskap om och erfarenhet av undersökande statistik, vikten av rätt urval och metodfrågor, frågekonstruktion samt analys av statistiska undersökningar. Medarbetarna på Analysavdelningen har utbildning och gedigen erfarenhet inom olika områden såsom, HR, statistik och ekonomi. Bredden av kompetens gör att vi arbetar med olika typer av undersökningar, till exempel medarbetarundersökningar, kundundersökningar och utvärderingar. Vi genomför många olika typer av undersökningar varje år och är vana att arbeta både i stora och små projekt inom skiftande branscher.

Vid datainsamling och analys använder vi vårt eget enkätverktyg. Webropol 3.0 är en internetlösning för att genomföra undersökningar, bearbeta feedback, samla in och rapportera data. I Sverige har företaget funnits sedan 2005 och vårt svenska huvudkontor finns i Linköping.

Placeringsort
Linköping

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att registrera kontaktuppgifter och bifoga CV och personligt brev här: GÅ TILL ANSÖKAN

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Josefin Linebäck: josefin.lineback@webropol.se

Sök redan idag, urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Här ser du våra tre viktigaste policies.

Etisk_uppförande

Etisk uppförandekod

miljöpolicy

Miljöpolicy

jämlikhetspolicy

Jämlikhetspolicy

Kom igång!