Fyll i dina uppgifter så
kontaktar vi dig!

Genom att lämna mina kontaktuppgifter samtycker jag till att Webropol kan använda dem för att kontakta mig gällande Webropols tjänster och produkter. Om du vill begära ut dina personuppgifter du lämnat eller att Webropol ska radera dem kan du kontakta support@webropol.se.

Universitet

Användningsområden

Ta reda på allt om universitetsvärlden med Webropols undersökningsverktyg!

I en kunskapsbaserad värld finns mycket att ta reda på. Webropol Academic är ett komplett akademiskt undersökningsverktyg som utvecklats speciellt för universitet. I Finland använder alla universitet Webropol. Webropol har många funktioner för hantering av lärande och undervisning. Från studenter på sin första dag i skolan till erfarna lärare: alla kan hitta ett sätt att använda Webropol Academic.

  • Många användbara funktioner för studenter, t.ex. datainsamling till uppsats, statistik, textanalys etc.
  • Ett flexibelt system för hantering av studier.
  • Enkel inloggning (SSO) tillåter integration med andra befintliga universitetssystem.
  • Avancerade rapporterings- och analysfunktioner.
Undersökningsverktyg

Ett kostnadseffektivt undersökningsverktyg för universitet

Webropol Academic enkätverktyg har ett flexibelt, mångsidigt, användarvänligt och trevligt gränssnitt som ger dig full kontroll över avancerade funktioner. Det akademiska enkätverktyget fokuserar på datainsamling och databehandling, och ger dig möjlighet att utföra både kvalitativa och kvantitativa undersökningar och analyser på samma lättanvända och effektiva sätt till exempel till din kandidatuppsats.

När använder du Webropol Academic?

Förutom för att utvärdera kurser har våra akademiska kunder använt Webropol för projektbaserade studier, avhandlingar och inbjudningar till olika evenemang. Ett flexibelt undersökningsverktyg som Webropol Academic kan anpassas för flera olika användningsområden. Allting från omfattande kvantitativa undersökningar för din masteruppsats till att bjuda in alla dina vänner för att fira när arbetet är klart!

Det här är Webropol Academic

Webropol Academic är en fakultetsspecifik licens som omfattar följande verktyg:

  • Webropol 3.0
  • Webropol textanalysverktyg
  • Webropol Professional Statistics
  • Webropol Insight
Kom igång!