Fyll i dina uppgifter så
kontaktar vi dig!

Genom att lämna mina kontaktuppgifter samtycker jag till att Webropol kan använda dem för att kontakta mig gällande Webropols tjänster och produkter. Om du vill begära ut dina personuppgifter du lämnat eller att Webropol ska radera dem kan du kontakta support@webropol.se.

Inbjudningar och anmälan till evenemang

Användningsområden

Skapa inbjudningar med stil

Evenemang bör vara roliga och givande, till och med administrationen runt omkring. Webropols eventverktyg online är perfekt för webbaserade inbjudningar. Det minimerar nödvändig administration och gör att du kan koncentrera dig på det viktigaste – att skapa spännande och minnesvärda upplevelser. Du kan göra din webbaserade inbjudan så enkel eller omfattande som du önskar. Du skapar en inbjudan med dina önskade frågetyper, och redigerar layouten och designen så att de passar företagets grafiska riktlinjer. När du har skapat en designmall som du är nöjd med, kan du använda den om och om igen!

Eventverktyg online

Du behöver aldrig gissa vem som kommer

I Webropols anmälningssystem online kan du i realtid se vem som har svarat på din inbjudan och som kommer till ditt evenemang. Det ger dig mer tid att planera i förväg. Om du märker att det inte är tillräckligt många som har svarat på din inbjudan, ge inte upp. Skicka bara ut en påminnelse – mycket enkelt med Webropol!

Inbjudningar går att anpassa på många olika sätt, använd Webropols eventverktyg online för:

  • Morgonseminarier
  • Lektioner
  • Kundevenemang
  • Fritidsaktiviteter för medarbetare
  • Servicetider
  • Och mycket annat!
Kom igång!