Fyll i dina uppgifter så
kontaktar vi dig!

Genom att lämna mina kontaktuppgifter samtycker jag till att Webropol kan använda dem för att kontakta mig gällande Webropols tjänster och produkter. Om du vill begära ut dina personuppgifter du lämnat eller att Webropol ska radera dem kan du kontakta support@webropol.se.

Användningsområden

Användningsområden

Skulle du göra affärer med någon du inte kände? Förmodligen inte. Affärerna går bättre när du känner till kunden och kunden känner till dig. Det är inte annorlunda än i vilken annan relation som helst. Webropol är det kompletta webbaserade enkätverktyget som ger dig avancerade och flexibla funktioner samt flera olika metoder för datainsamling. Allting kombinerat med ett bekvämt användarvänligt gränssnitt.

Upptäck Webropols många användningsområden

Webropols enkätverktyg har många användningsområden och är utformat för mer än bara undersökningar. Tänk på det som ett verktyg för alla situationer när du behöver svar, och när du vill att människor ska dela med sig av informationen du efterfrågar. Allting från att få svar på en inbjudan till att hålla kvalitativa intervjuer. Om du kan föreställa dig något där Webropol skulle kunna användas, så kan Webropol med sin flexibla design förmodligen få det att hända. Våra kunder är alltifrån universitet och internationella företag till kommuner, landsting och småföretag. Blir du en av dem?

Kom igång!